Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

KENNEL ZARAHKKA       - ENKÖPING

     - Uppfödning av svensk lapphund  - Breeding of Swedish Lapphund                                              

 

 

Gloria i Norge

Gloria har varit med sin uppfödare Cattlin Marques och Mats på Lilleström Nordic Winner i Oslo över helgen.  Premieringen blev Kval 1, Konk 4 i juniorklassen. Hon skötte sig fint i ringen, stod som en staty utan en blinkning, enligt Cattlin, men Gloria gillade inte att andra tikar nosade henne i baken, hon har ju just avslutat sitt höglöp, det får vara en gräns för vad man ska stå ut med från påträngande tikar tyckte Gloria. 

Hon har långt kvar till att vara fullpälsad (hon totalfällde sin tjocka valppäls för några månader sedan) så vi är glada över hennes kval 1 och placering.

 

Gloria I Lilleström, Norge

Foto: C Marques

 

 

 

Söndagen den 28 november 2010 kl. 18:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

SHK Int. utställning i Surahammar

Utställningstränade Gloria på SHK Int. utst i Surahammar inför hennes Norge-resa.  Hon var så duktig idag, hennes osäkerhet var borta, hon var glad och lugn  på utställningsplatsen och i ringen.  Störande och lite aggressiva hundar ignorerar hon helt och låter sig inte bekommas.  I ringen skötte hon sig så bra, hade ett fint flyt och ställde sig bra. Idag var svansen uppe hela vägen så hon verkar finna sig tillrätta nu.

För kritik  - se utställningar

 

Lördagen den 13 november 2010 kl. 22:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

På allmänlydnaden

Idag var vi på allmänlydnadskursen igen. Det är alltid lika trevligt, man längtar efter torsdagarna. Idag började vi med att träna fot, därefter gick vi in och fikade och fick lite varmt i oss.  Det var riktigt kallt ikväll.

I övning där alla fick gå i slalom mellan koner gjorde Gloria mig riktigt glad. En av hundarna gjorde ett ordentligt utfall mot henne men Gloria brydde sig inte det minsta utan gick bara vidare. Hon skötte sig riktigt bra där.

 

För övrigt: Gloria ska på Svenska Hundklubbens internationella utställning i Surahammar nästa helg och i slutet av månaden ska hon med uppfödaren Cattlin Marques på utställning i Lilleström, Norge. I december tar vi henne till Hundmässan, Stockholm.

 

 

Torsdagen den 4 november 2010 kl. 21:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Cahppes Ceakko

 

Kategorier

Allmänt

Dagens bilder

Arkiv

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 Lars Tunviken

Monika Törnblom Tunviken

Steglitsvägen 2 Ekudden

74593 Enköping

 SWEDEN

E-mail: monikatunviken@gmail.com

 Mobil: 070-6601748